Dressyr x2 och hoppning x3

Det har hänt en hel del. Jag börjar med Winstons två senaste dressyrträningar som har gått så bra! Först nu tycker jag att vi har kunnat se vad som kommer komma, och sen har vi en hel vinter att träna! Han har alltid varit väldigt  ostadig i formen, men Wille har alltid varit väldigt stadig, men det har blivit så mycket bättre. Lite mer styrka bara!

Sen har jag ju kommit på att vi ska hoppa lite!😂 Både Winston och Wille har fått hopp. Jag har hoppat två gånger med Wille fösta gången så var det inte så mycket tittiga hinder och han hoppade jätte bra! Andra gången hoppade vi med vattenmatta, grind och regnbåge, då blev det lite läskigt och många höga språng. 

    
 Vi var på pay and Jump idag. Han bockade jätte mycket på framridningen och var rädd för ett hinder på framhoppningen eftersom det var en ljusblå markbom. När vi kom in på banan fösta gången, 80cm, så var det inga problem med våg plank och vi hoppar felfritt. I 90 cm så glömde ryttaren att rida med benen så blev det ett stopp och ytterligare ett stopp då vi kom helt fel. Mitt fel med han var jätte duktig. 

 Lycklig efter en felfri runda. Har ju inte hoppat så mycket detta året. Nästa helg så blir det “på riktigt”, en avd b Lätt d+.

4 thoughts on “Dressyr x2 och hoppning x3

  1. Härligt att träningen med Winston ger resultat. Men usch vad rädd jag blir, när skriver att Wille bockar mycket på framhoppningen. Skönt att det gick bra på banan. Det syns på bilden att ni har haft roligt. /Aina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s