Träning och tävling

I lördags så fick Winston följa med på träning hemma hos Anneli, men för Susanne Gielen. Jag blev såklart nervös och red inte som vanligt… När jag blir nervös så börjar jag greja med händerna. Sussie var väldigt noggran med att jag skulle räta upp mig, ihop med händerna och mata på med benen i hästens takt. Det var väldigt nyttigt att på jobba sig igenom min nervositet. Han gick inte riktigt lika bra som på den senaste Anneli-träningen, men gick ändå väldigt bra!

På söndagen så var det tävling, en regional lätt A:P1. Jag hade stor nytta av det jag lärde mig för Sussie! På framridningen så satt jag och log för mig själv för att han kändes så bra! Det var start utifrån banan och Winston blev då lite spänd. Jag ridet fortfarande något slarvigt på banan, men så mycket bättre. Det är roligt att vara ute med Winston på tävling för han tycker att det är sååå kul! Den glädjen kostar dock ibland lite poäng… Vi fick 63,232% vilket är godkänt efter små missar lite här och var.  

 2016 så kommer jag pga ändrade regler i div 1 rida för Vartofta rid och körsällskap! Jag har tidigare bara varit utlånad men känner därför många kubbkompisar redan. För att fira detta bjöd Ellen på kladdkaka! 

 Winston är snygg och det vet han! 😉 

 Ebba 

3 thoughts on “Träning och tävling

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s